Geologen (P534)

NEW

Profiel

Ons ‘Subsurface & Evaluation’ team bestaat uit ongeveer 15 medewerkers met verschillende achtergronden in geologie, reservoir engineering en geomechanica in junior tot senior posities. We bieden een breed scala aan diensten voor zowel de internationale olie- & gasindustrie als geothermie vanuit ons kantoor in Leiderdorp. Op dit moment zijn wij op zoek naar geologen om ons team te versterken.

Verantwoordelijkheden

Als geoloog bij PanTerra werk je voor klanten in zowel geothermie als de olie- & gasindustrie. Afhankelijk van je ervaring word je getraind in technische taken of ben je zelf verantwoordelijk voor het uitvoeren van technische studies. Verschillende taken kunnen onderdeel zijn van je werk, bijvoorbeeld seismische interpretatie, put interpretatie en correlatie, petrofysische analyses, berekenen van geothermisch potentieel, seismische risicoanalyses, putplanning en statisch modelleren. Als je al een aantal jaar werkervaring hebt, ben je naast het uitvoeren van technisch werk ook verantwoordelijk voor projectmanagement, contact met onze klanten, training van junioren en eventueel marketing en ontwikkeling van onze diensten.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar twee nieuwe medewerkers, een junior en een ervaren geoloog. We zoeken enthousiaste en proactieve kandidaten, met een afgeronde MSc in aardwetenschappen, tot 10 jaar werkervaring, goede communicatievaardigheden en het liefst al wat kennis van de Nederlandse geologie en de Nederlandse taal.

Startdatum

1 November 2021

Contractduur

Jaarcontract, met een mogelijke verlenging tot vast contract.

Location

Leiderdorp

Company

PanTerra Geoconsultants B.V.

Publication date

08-09-2021

Want to learn more

Interested in learning about careers? Our Senior Recruiter is happy to provide you with additional information.

Bärbel Dorn

Senior Recruiter

For more information on careers, please see our brochure.